ΤΟΜΕΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Η Κοτσακωστούδης Κ. Βασίλειος & συνεργάτες ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ στον τομέα του φυσικού αερίου δραστηριοποιείται απο το 2007 με την θυγατρική εταιρία GAS ENGINEERS έχοντας ως γνώμονα ορθές μελέτες για τους εγκαταστάτες αερίων καυσίμων και θερμουδραλικούς με απώτερο στόχο ασφαλείς εγκαταστάσεις για τους πελάτες μας με συνεχή επίβλεψη και συντήρηση των εγκαταστάσεων αυτών.

Η GAS ENGINEERS εκπονεί σχεδιομελέτες η οποίες εγκρίνονται από τις αρμόδιες εταιρίες Φυσικού Αερίου, έπειτα προβαίνει στη εγκατάσταση από αδειούχους εγκαταστάτες και θερμουδραυλικούς εως την ενεργοποίηση - έναυση της εγκατάστασης απο αδειούχους συντηρητές αερίων καυσίμων.

Πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου

 1. Οικονομικό: συγκρινόμενο με άλλες μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ρεύμα, κλπ)
 2. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: δεν παράγεται τέφρα κατά την καύση του και με σωστή λειτουργία και τακτική συντήρηση εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών χρήσης.
 3. Εύχρηστο: άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους χώρους χρήσης. Δεν απαιτεί παραγγελίες και δεξαμενή αποθήκευσης
 4. Καλύτερη διαχείριση: άμεση γνώση της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί, μέσω της καταγραφής του μετρητή, και πληρώνετε μόνο για την ποσότητα αυτή.
 5. Ασφαλές: Οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές του Τεχνικού Κανονισμού που εφαρμόζεται, εγγυώνται τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.
 6. Οικολογικό: η καύση του δεν αφήνει ίχνη και υπολείμματα ούτε παράγει ενώσεις θείου, που συνιστούν μία από τις σημαντικότερες αιτίες ρύπανσης.
 7. Πρακτικό: οι νέου τύπου συσκευές (επίτοιχοι λέβητες) παρέχουν τη δυνατότητα για ιδιαίτερες λύσεις εγκατάστασης, όπως περιπτώσεις ανακαινίσεων, αυτονομήσεων, κλπ, οι οποίες θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν με τη χρήση άλλων καυσίμων.

Η χρήση του φυσικού αερίου πραγματοποιείται για ανάγκες παραγωγής θερμού νερού χρήσης, θέρμανσης, στην εστίαση για μαγειρική χρήση και διάφορες ανάγκες κλιβάνων για βιοτεχνική και βιομηχανική χρήση.

Συνεργάτες Μηχανικοί

Σχετικά με εμάς


Η τεχνική εταιρεία ΚΟΤΣΑΚΩΣΤΟΥΔΗΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σύμβουλοι μηχανικοί, δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στην πλήρη αδειοδότηση, μελέτη, επίβλεψη, τεχνική υποστήριξη και εφαρμογή, όπως και στον τομέα υγιεινής και ασφαλείας εργασίας.

Social Networking


Στοιχεία επικοινωνίας


 • +30 2310 681879
 • Fax: +30 2310 721879
 • +30 6977 061842
 • info@kotsakostoudis-group.com
 • Νικ. Παναγοπούλου 10 & Ευξείνου
 • ΤΚ: 56123
 • Αμπελόκηποι
 • Θεσσαλονίκη